پرتال مشاغل ایران

آگهی رایگان

ads

-   بر اساس دنبه ، گوسفندان ایرانی به چند دسته تقسیم می شوند؟

بدن گوسفند از بخش های مختلفی تشکیل شده است.هر کدام از این بخش ها که حرکت بیشتری انجام داده باشند ،سفت تر و لذیذ تر هستند و قسمت هایی از بدن حیوان که کمتر از آن استفاده کرده باشد نرم تر است . برای مثال زبان ، گوشت اطراف گردن گوسفند که بسیار اعضای پر تحرکی بوده اند بسیار لذیذتر از دیگر اعضا هستند.

 قسمت های مختلف گوسفندان
o پاچه : گوشت هایی که در قسمت پای گوسفند وجود دارد را گویند.
o راسته : گوشت هایی که در دو طرف ستون فقرات گوسفند قرار دارد.
o ماهیچه : گوشتی که بدون استخوان و چربی و رگ باشد و مربوط به عضلات حیوان است.
o دنبه : قسمتی چرب از بدن گوسفند است که جای دم قرار گرفته است.
در دسته بندی گوسفندان، گاهی آنها را بر اساس داشتن و یا نداشتن دنبه تقسیم بندی می کنند . گوسفندان ایرانی، در اکثر موارد ، در گروه گوسفندان دنبه دار قرار می گیرند البته استثناهای هم وجود دارد.
• گوسفندان بدون دنبه
در نژاد زل ، گوسفندان بدون دنبه هستند و جزو معدود نژاد گوسفندان ایرانی بدون دم محسوب می شود. اصالت این نژاد گیلان و مازندران است و از نظر اقتصادی گوشت آنها بسیار برای پرورش دهنده سود آور است ولی چون پشم زبری دارند برای قالی بافی نمی توان از آن استفاده کرد.
• گوسفندان دارای دنبه کم
یکی از این گوسفندان ،گوسفند طالشی نام دارد و محل زندگیش ،استان گیلان و شهر طالش است . این گوسفندان دارای دنبه خیلی کوچکی هستند.
گوسفند اتابای نیز دارای دنبه خیلی کوچکی است . این گوسفند دارای هیکلی بزرگتر از نژاد زل است.
• گوسفندان دارای دنبه
در این گروه می توان تعداد زیادی از گوسفندان ایرانی را جای داد .مانند:
گوسفندان بلوچی ، لری بختیاری ، کله کوهی ، قره گل ، کردی ، شال ، کردی ، قزل ، مغانی ، قشقایی ، عربی ورامین ، زندی ، خوزستانی و…
همان طور که می دانیم در کشور عزیزمان ایران نژادهای مختلف از گوسفندان را پرورش می دهند که هر کدام دارای خصوصیات منحصر به فرد خود هستند و می توانند در آب و هوای مختلف دوام بیاورند .
ما در این مقاله به تقسیم بندی گوسفندان ایرانی براساس وجود دنبه در آنها پرداختیم . شما می توانید برای خرید گوسفند و گوساله زنده در هر زمان از شبانه روز که می خواهید با ما تماس بگیرید.
تماس با ما:
شهرک غرب و سعادت آباد
88571771
http://goosfandzende.com



گوسفند زنده

 

مشخصات آگهی دهنده
  • نام: kazemi
  • تلفن: 88571771
  • استان: تهران
  • آدرس:‌ شهرک غرب و سعادت آباد
  • قیمت: تماس بگیرید
  • مشاهده‌ی پروفایل
مشخصات آگهی
  • بازدید: ٢٣٦٧
  • تاریخ ارسال: ۹۶/۶/۱۴

*** آگهی های ویژه ***

فهرست آگهی ها
موضوع آگهی آگهی دهنده تلفن تماس
بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

فروش گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری کبد گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

روش های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٢٢٥٠٧٢٥٥

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بهداشت دام ها kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

بهداشت دام ها kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

اهمیت چریدن در پرورش گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بر اساس دنبه ، گوسفندان ایرانی به چند دسته تقسیم می شوند؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش هایی که می توان دامداری را به کاری پر در آمد تبدیل کرد ! kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

روش های پرورش گوسفند kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

خوبی ها و عیب های پرورش گوسفند kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

محل نگهداری از گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نژادهای گوسفند ایرانی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) به چه چیز گفته می شود؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

دام های آلوده به تب کریمه کنگو kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند. kazemi

٦٦٦٢٣٥٧٩

مقصر گرانی گوشت گوسفند ،گوسفندان هستند! kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

بیماری هایی که گوسفندان را تهدید می کند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

گوشت گوساله یا گوشت گوسفند؟ kazemi

٨٨٥٢٣١١٠ – ٨٨٥٧١٧٧

چرم سازی(دباغی) چیست؟ kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ذبح اسلامی به چه صورت است؟ kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

فروش گوسفند زنده kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

نژادهای مختلف گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

اعزام قصاب به محل چگونه صورت میگیرد؟ kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

انواع شیرها kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

چرم سازی(دباغی) kazemi

٣٣١٠٨٢٦٣

قربانی کردن گوسفند برای تولد نوزاد(عقیقه) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

اعزام قصاب به محل kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

پوست گوسفند kazemi

٧٧٩٣٠٠٤٩

چرم سازی(دباغی) kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

گوسفند زنده kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

راه های شناخت گوسفند سالم kazemi

٢٢٣٢٢١٠٠، ٢٢٣٠٢٠٣٠

ذبح اسلامی kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

ویژگی های جگر سالم kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

نکات قابل توجه در پروار بندی گوسفندان kazemi

٨٨٥٧١٧٧١

جوجه شتر مرغ محمد کشاورز

٠٢١٧٧٥٠٦٠٤١-٠٩٩٠٢٣٤١

جوجه بوقلمون محمد کشاورز

٠٩٩٠٢٣٤١٢٨٥-٠٩٩٠٢٣٤١

غذای سگ مهدی تیرچرخ

درمانگاه دامپزشکی پارسیان زواره محسن صالحی

٠٩١٣٢٧٠٦٨٠٤